Afspraak maken

Psychologenpraktijk Melius is een vrijgevestigde groepspraktijk met een hulpverleningsaanbod voor (jong)volwassenen en ouderen.

Met onze twee vestigingen te Tongeren (tegenover het A.Z. Vesalius) én Hoeselt, bereiken wij een publiek in de regio tot Riemst, Bilzen, Borgloon, Voeren en Kortessem.

Ons team bestaat uit klinisch psychologen, gedragstherapeuten, neuropsychologen, relatietherapeut, tabakoloog...

De praktijk biedt cognitieve gedragstherapierelatietherapie, loopbaanbegeleiding, neuropsychologisch (intelligentie)onderzoek, EMDR en rookstopbegeleiding.

Om een kwalitatieve hulpverlening te garanderen, specialiseren onze klinisch psychologen zich met een meerjarige, aanvullende postgraduaatsopleiding aan een universitair opleidingsinstituut. Met deze expertise en professionaliteit onderscheiden we ons als praktijk van andere aanbieders.

In onze praktijk werken wij ‘evidence based', wij doen wat werkt. Onze behandelmethoden zijn gebaseerd op wetenschappelijke inzichten die bewezen hebben dat deze doeltreffend zijn en leiden tot langdurige verandering. Hierbij streven we ernaar onze behandeling zo kort als mogelijk te houden, steeds rekening houdend met de hulpvraag, problematiek en behoeften van de cliënt.

U kan meer informatie terug vinden over de praktijk via de menubalk en een 'afspraak maken'.

MELIUSbeter simulsamen quamdan solusalleen

Volg onze nieuwe updates